Groot eng zwart beest, maar wat is het? (1 reactie)

Hallo,

Ook ik heb een vraag over een beesie. Heb namelijk nu al twee keer in ons <a href="http://www.Tuinenhuis.com”>Huis (in Arnhem) een soort van mega grote zwarte oorwurm gevonden. Die wanneer ik hem wilde vangen, deigend zijn staart naar mij op tilde als een soort van schorpioen. Zag er wel indrukwekkend uit, heb geen idee wat het is. Nog nooit eerder gezien. Weet iemand misschien wat voor een beesie het kan zijn? Was zwart, ongeveer 3 cm, leek op een oorwurm, met een dikke achterkant die omhoog kon om te dreigen. Is hij trouwens gevaarlijk?

Alvast bedankt,

Stefan

P.S. ik heb ze gevangen en weer buiten vrij gelaten, blijft natuurlijk een beesie 🙂
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *