14 jarige hond plast plots binnen, enkel in mijn huis. Wat kan ik hieraan doen?

Ik heb een hondje (Yorkshire) van 14 jaar. Hij is altijd zindelijk geweest maar plastte tegenwoordig vaak binnen. We zijn naar de dierenarts geweest die ons vertelde dat zijn prostaat vergroot was en dus tegen de blaas duwt, hier heeft hij medicatie voor gekregen. Hij woont bij mijn ouders, waar hij nu niet meer binnen plast (soms eens een ongelukje). Maar als hij bij mijn thuis komt logeren, plast hij bewust tegen alle plekken aan; zetel, tafel, stoelpoten,… ik krijg hem dit niet afgeleerd en snap niet vanwaar dit plots komt. Hij word vaak genoeg buitengelaten. Iemand enig idee hoe dit komt dat hij dit enkel bij mijn thuis doet? En wat ik hieraan kan doen?
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *