Koppert aanwezig bij Global Forum for Innovations in Agriculture

Van 9 tot 11 maart 2015 vindt het Global Forum for Innovations in Agriculture (GFIA 2015) plaats in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het GFIA 2015 is een internationaal evenement waarbij professionals uit alle windstreken en de gehele waardeketen aanwezig zijn. De beurs en conferentie zijn van grote betekenis voor iedereen die zich op welk niveau dan ook bezighoudt met duurzame landbouw.

Tijdens dit hoogstaande internationale evenement zal Koppert alternatieven voor chemische gewasbescherming en kunstmest tonen en zijn duurzame oplossingen presenteren.

Bovendien krijgt Koppert de kans zich aan invloedrijke bewindslieden en andere belanghebbenden voor te stellen tijdens de lunch die het bedrijf organiseert voor ministers en vertegenwoordigers.

Het GFIA staat dit jaar in het teken van de bevordering van een duurzame en veerkrachtige landbouw, een thema dat naadloos aansluit bij de kernactiviteiten waarmee Koppert zich al bijna vijftig jaar bezighoudt. Met de natuur als uitgangspunt wordt gezocht naar baanbrekende innovaties op het gebied van natuurlijke bestuiving, gewasbescherming, bodemverbetering en zaadbehandeling. De hieruit voortvloeiende kennis en oplossingen hebben al geleid tot significante verbeteringen in de productie-efficiëntie en kwaliteit van vele gewassen en heeft een aanzienlijke daling teweeggebracht in het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Meer weten over wat Koppert de tuin- en landbouwsector in deze regio te bieden heeft? Bezoek onze stand (B228) in het Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC).

Op 10 maart om 15.00 uur geeft Peter Jens (Global Alliance Manager) bovendien een presentatie in Innovations Theater C. Deze start om 15.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *