Tuinbouw relatiedagen Venray

Koppert Duitsland vertegenwoordigde dit jaar onze organisatie tijdens de Tuinbouw relatiedagen in Venray. De beurs vond plaats van 25 november tot en met 27 november en trok ook dit jaar weer ruim 8.800 bezoekers. Het aantal Duitse bezoekers tijdens de beurs is substantieel, namelijk rond de 25%.

Naast de glastuinbouw is de vollegrondsteelt ook sterk vertegenwoordigt op de beurs. Duurzaam telen en ondernemen is niet meer weg te denken in de huidige markt en de producten van Koppert kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren. Zo stond bij de Koppert stand onder andere het NatuGro teeltsysteem centraal. Hierbij wordt de bodem als uitgangspunt genomen. NatuGro staat voor Natural Growing of Natuurlijk telen. Het is een totaalsysteem dat begint bij de bodem. Meer informatie over NatuGro vind je hier.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *