Tuinbouw Relatiedagen Venray 2014

by on Nov.24, 2014, under Insecten

Van 25 tot en met 27 november vinden voor de vijfde keer de Tuinbouw Relatiedagen in de Evenementenhal in Venray plaats. De beurs richt zich vooral op toeleveranciers van de glasgroente- en sierteelt, vollegrondsteelt, boomkwekerij, potplanten- en fruitteelt. 

Koppert Duitsland zal dit jaar aanwezig zijn op de beurs, stand nummer 247. We informeren u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van biologische gewasbescherming en weerbaar telen. Daarbij nemen wij de bodem als uitgangspunt door middel van NatuGro. NatuGro staat voor Natural Growing en is een totaalsysteem, dat begint bij de bodem.

De Tuinbouw Relatiedagen zijn geopend van 13:00 – 21:00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de beurs.
Bron


Leave a Reply