Nieuwe editie Biojournaal, ook online

Koppert heeft een nieuwe editie van het Biojournaal beschikbaar. Deze versie bevat onder andere een artikel over het gebruik van ProParva en Trianum in de opkweek van groenten bij Hollandplant, residuvrij telen als bouwsteen onder de ambities van Agrocare en een artikel over een nieuwe natuurlijke vijand tegen wolluis welke begin 2015 wordt geïntroduceerd.

Het Biojournaal is ook online te bekijken. Klik hiervoor op deze link.
Als u het Biojournaal thuis wilt ontvangen, dan kunt u dit aanvragen via communicatie@koppert.nl.

Engelstalige sierteelt special
Deze nieuwe Engelstalige editie omvat diverse artikelen over geïntegreerde gewasbescherming en weerbaar telen in het internationale sierteeltwerkveld.

Deze versie is ook online beschikbaar. Klik hiervoor op deze link.

Maandelijkse emailnieuwsbrief
Wist u dat we elke maand ook een emailnieuwsbrief uitgeven? Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van biologische gewasbescherming, weerbaar telen en bestuiving. De informatie wordt afgestemd op verschillende teelten. Als u bij uw inschrijving aangeeft wat uw wensen zijn, ontvangt u de nieuwsbrief afgestemd op uw bedrijf.

Om u aan te melden, kunt u klikken op deze link.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *