Hommeles tijdens het Varend Corso

by on Jul.15, 2014, under Insecten

De hommels van Koppert geven acte de présence tijdens het Varend Corso dat van  1 t/m  3 augustus plaats vindt. De hommels komen voorbij op onze zeilende Westlander in de stoet, maar ook op de kade zijn onze hommels aanwezig. 

Het Varend Corso is een jaarlijks evenement waarbij 60 corsoboten alle kernen in Westland, Midden-Delfland, Delft, Vlaardingen en Maassluis in 3 dagen aan doen. Het evenement is gegroeid naar 250.000 bezoekers en is dus zeer geliefd.

Koppert neem voor het tweede jaar deel aan het corso met de zeilende Westlander van medewerker Alex Taal. Langs de route zullen medewerkers van Koppert het publiek informeren over  ‘het geheim van de tuinbouw’.  Op de gelijknamige website leggen we aan het brede publiek uit hoe hommels, sluipwespen, roofmijten, nuttige schimmels en bacteriën dagelijks bijdragen aan gezonde gewassen.

Tevens kunnen mensen ook met de inmiddels bekende Koppert mascotte ‘Buzzy de hommel’ op de foto. De leukste ingezonden foto van de boot of hommel ontvangt een leuke attentie.

Foto: de zeilende Westlander van Koppert tijdens het Varend Corso 2013


Bron


Leave a Reply