Zoekopdrachten voor de Japanreis van 10 Maart

vertrekken 10 maart weer voor 7 dagen naar Niigata-Japan”
In deze reis zullen wij opzoek gaan naar Tosai ( in het 1e levensjaar) bij diverse Japanse kwekers, wij zoeken uitsluitend handgeselecteerde Tosai van goede en van hoge kwaliteit uit. Deze verkopen wij al jaren lang, en krijgen ontzettend veel positieve reacties van de klanten die deze Tosai al eens hebben aangekocht, de ontwikkeling en groei van deze zogenoemde ” handpick Tosai” is erg goed te noemen, en zeker niet onbelangrijk, voor een zeer goede aankoopprijs, wij verkopen deze handpick Tosai
ook kunt u ons live volgen dag tot dag op onze site alle Koi die middels foto’s en films te zien zijn in deze reisverslagen, zijn direct te reserveren bij ons, stuur ons een email over de bepaalde Koi van uw interesse, en wij reageren z.s.m.

www.vijveraccent.nl

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *