Wie helpt? Vliegend insect Spanje (1 reactie)

Beste lezers,

Vorige week ben ik in de regio Valencia aan de kust geweest. Helaas is het me niet gelukt een foto te maken van een vliegend insect dat ik hier veel heb gezien. Ik heb me helemaal suf gegoogeld, maar zonder resultaat. Ik hoop daarom dat er hier een slimmerd is die mijn nieuwsgierigheid kan bevredigen.

Beschrijving:

Vliegend (alleen en heeeel vaak vliegend gezien)

Zwart met wat geel op de rug

Lijfje 3-4 cm

Lang uitsteeksel aan de voorkant, ruim een centimeter lang schat ik. Als een grote angel maar dan aan de voorkant.

Compact lijfje, ik heb heen enkele keer de pootjes oid kunnen zien.

Iemand???

Bedankt alvast voor de moeit van het reageren!

Trui
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *