Nu heb ik een definitieve en vaste informatie en voorlichting bucket die nog volop in aanbouw is over Fauna monitoren en basis inventarisaties . (geen reacties)

by on Aug.22, 2012, under Insecten

Hallo

Hierbij heb ik nu een definitieve en vaste bucket over fauna monitoring en basis inventarisatie van fauna, dus ook groepen fauna die onder de insecten vallen . ( voorheen waren het tijdelijke om bepaalde redenen , maar nu is het een stabiele en vaste die nog langer blijft bestaan dan dat ik leef , dus ooit interessant is voor de historie aangaande fauna monitoring en basis inventarisaties. Maar voorlopig ben ik nog meerdere decennia in leven , met een verwachting van een boven gemiddelde behaalde leeftijd.

[s1049.photobucket.com]

Met vriendelijke groeten hans 2012

( voor de vaste bezoekers zal ik niks nieuws vertellen , maar Hans 2012 is met de dezelfde account dus daarmee ook dezelfde persoon als eerst fauna kenner of monitorder Hans , maar de naam Hans is altijd vast )
Bron


Leave a Reply