zelfbeheer voor volkstuinverenigingen in kralingen-crooswijk

by on Aug.10, 2011, under Tuin

De bezuinigingen gaan ook niet aan de volkstuinders in Kralingen-Crooswijk voorbij. Door intensieve samenwerking tussen de deelgemeente en de vijf volkstuinverenigingen in Kralingen-Crooswijk wordt de pijn verzacht. e deelgemeente heeft participatiesessies gehouden met verenigingen en instellingen die gevolgen van de bezuinigingen ondervinden. In het geval van de volkstuinders heeft dat geleid tot een oplossing waarin zowel de volkstuinders als de deelgemeente zich goed kunnen vinden.
Bron


Leave a Reply

zelfbeheer voor volkstuinverenigingen in kralingen-crooswijk

by on Aug.10, 2011, under Tuin

De bezuinigingen gaan ook niet aan de volkstuinders in Kralingen-Crooswijk voorbij. Door intensieve samenwerking tussen de deelgemeente en de vijf volkstuinverenigingen in Kralingen-Crooswijk wordt de pijn verzacht. e deelgemeente heeft participatiesessies gehouden met verenigingen en instellingen die gevolgen van de bezuinigingen ondervinden. In het geval van de volkstuinders heeft dat geleid tot een oplossing waarin zowel de volkstuinders als de deelgemeente zich goed kunnen vinden.
Bron


Leave a Reply