Workshop Eetbare wilde planten

by on Aug.01, 2011, under Tuin

WAPSERVEEN – De Hobbitstee houdt in het weekend van 23 tot en met 25 september een workshop ‘Eetbare wilde planten’, begeleid door Monique Wijn. Thema’s tijdens de cursus zijn: voeding, gezondheid, permacultuur, biodiversiteit en zelfvoorzienend leven. Daarnaast is er aandacht voor tuinieren met wilde planten en de aanleg van een wilde plantentuin of -hoek of een eetbare siertuin, gebaseerd op de principes van permacultuur. Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen. Bronpagina
Bron


Leave a Reply

Workshop Eetbare wilde planten

by on Aug.01, 2011, under Tuin

WAPSERVEEN – De Hobbitstee houdt in het weekend van 23 tot en met 25 september een workshop ‘Eetbare wilde planten’, begeleid door Monique Wijn. Thema’s tijdens de cursus zijn: voeding, gezondheid, permacultuur, biodiversiteit en zelfvoorzienend leven. Daarnaast is er aandacht voor tuinieren met wilde planten en de aanleg van een wilde plantentuin of -hoek of een eetbare siertuin, gebaseerd op de principes van permacultuur. Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen. Bronpagina
Bron


Leave a Reply