Quadra vijvers (1 reactie)

by on Aug.04, 2011, under Vijver

Ubbink heeft vijvers van het type Quadra in haar assortiment die met een buis van 90 mm in doorsnede en 30 cm lang met elkaar verbonden kunnen worden. Ik heb interesse in twee van deze bakken, maar ik mij af of vissen door deze buis van de ene vijver naar de andere kunnen / willen zwemmen. Heeft iemand daar een idee over?
Go to Source


Leave a Reply

Quadra vijvers (1 reactie)

by on Aug.04, 2011, under Vijver

Ubbink heeft vijvers van het type Quadra in haar assortiment die met een buis van 90 mm in doorsnede en 30 cm lang met elkaar verbonden kunnen worden. Ik heb interesse in twee van deze bakken, maar ik mij af of vissen door deze buis van de ene vijver naar de andere kunnen / willen zwemmen. Heeft iemand daar een idee over?
Go to Source


Leave a Reply