Open-tuinen-estafette tijdens Pompdagen

by on Aug.05, 2011, under Tuin

Wie van Tuinen en tuinieren houdt kan tijdens de komende Heinose Pompdagen, van 17 tot en met 21 augustus, zijn hart ophalen. Vanwege de jubileumeditie van deze Pompdagen worden elke (pomp)dag twee of meer Tuinen opengesteld voor publiek. Dossier: Pompdagen 2011 21 Aan de open-Tuinen-estafette doen zeker een tiental Tuinen mee, variërend van parkachtige Tuinen tot gecombineerde sier/moesTuinen. Deelname aan de open-Tuinen-estafette is nog mogelijk.
Bron


Leave a Reply

Open-tuinen-estafette tijdens Pompdagen

by on Aug.05, 2011, under Tuin

Wie van Tuinen en tuinieren houdt kan tijdens de komende Heinose Pompdagen, van 17 tot en met 21 augustus, zijn hart ophalen. Vanwege de jubileumeditie van deze Pompdagen worden elke (pomp)dag twee of meer Tuinen opengesteld voor publiek. Dossier: Pompdagen 2011 21 Aan de open-Tuinen-estafette doen zeker een tiental Tuinen mee, variërend van parkachtige Tuinen tot gecombineerde sier/moesTuinen. Deelname aan de open-Tuinen-estafette is nog mogelijk.
Bron


Leave a Reply