Export van bloemen en planten naar Griekenland blijft dalen

by on Aug.01, 2011, under Tuin

In het eerste halfjaar van 2011 is de export van bloemen en planten naar Griekenland voor het vierde achtereenvolgende jaar gedaald. De daling bedroeg 7%, net zoveel als een jaar eerder. De export kwam in de eerste jaarhelft van 2011 uit op 15,4 miljoen euro. De Grieken blijven wel bloemen kopen voor feesten en bruiloften en vooral in de grote steden worden nog planten afgenomen. Ook naar andere Zuid-Europese landen daalde de export.
Bron


Leave a Reply

Export van bloemen en planten naar Griekenland blijft dalen

by on Aug.01, 2011, under Tuin

In het eerste halfjaar van 2011 is de export van bloemen en planten naar Griekenland voor het vierde achtereenvolgende jaar gedaald. De daling bedroeg 7%, net zoveel als een jaar eerder. De export kwam in de eerste jaarhelft van 2011 uit op 15,4 miljoen euro. De Grieken blijven wel bloemen kopen voor feesten en bruiloften en vooral in de grote steden worden nog planten afgenomen. Ook naar andere Zuid-Europese landen daalde de export.
Bron


Leave a Reply